Filosofia del Cicle

LA MÚSICA
Música de ben a prop. Sense amplificació.
Ens agrada la divulgació del set musical. Acompañar els concerts amb comentaris sobre els instruments, els compositors, les tècniques, els intèrprets; sobre l’evolució del llenguatge, el sò, les emocions…
Hi podem posar música antiga, clàssica, jazz, tradicional, contemporània… tot hi cap!
Música de molt a prop, per a connectar amb la vibració dels instruments i la respiració dels intèrprets.

ELS ESPAIS
Proposem localitzacions singulars del territori, que adaptant-se als requeriments tècnics bàsics, aportin un plus de coneixement, d’emoció i de singularitat.
Fins ara, em visitat el Monestir de Lluçà i el Santuari de la mare de Déu dels Munts, al Lluçanès; i el Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà)

EL CALENDARI
Ens centrem en els mesos d’estiu per a aprofitar el temps de vacances i de bon temps. Procurem gaudir d’exteriors, però tenint alternatives en cas que el temps no acompanyi. (No ens tanquem a obrir el cicle a altres époques de l’any).

SOLIDARITAT AMB LES ENTITATS  LOCALS
Amb el 50% de la recaptació voluntària, que es recull al final dels concerts,
s’ajuda a entitats locals sense afany de lucre, que treballin per al desenvolupament del territori.
Amb l’altre 50%, s’augmenta el catxet dels músics, que ja cobren una part fixa, a través de les administracions o entitats locals.

ELS MÚSICS LOCALS
Es procurarà la participació de músics locals, tant en concerts exclusius, com participant puntualment, en concerts d’altres artistes…

 

Podeu enviar propostes a sona@kilografik.com